Για το Hamam

Στεγάζεται σε ένα ενετικό αρχοντικό του 17ου αιώνα

Το Hamam Suites είναι ένα boutique ξενοδοχείο που αποτελούσε ιδιωτικό σπίτι της γνωστής «Madame Hortense».

Το ίδιο το κτίριο είναι ένα μνημείο που έχει ανακαινιστεί με αγάπη και σεβασμό στην ιστορία της κληρονομιάς μας. Το μεγαλύτερο μέρος της Παλιάς Πόλης των Χανίων χτίστηκε από τους Ενετούς σε μια προσπάθεια να αναδημιουργηθεί μια «Βενετία της Ανατολής», ειδικά τον 16ο και 17ο αιώνα κατά τη διάρκεια της «πολιτιστικής αναγέννησης» της πόλης. Αποτίοντας φόρο τιμής στην ιστορία του κτηρίου, και οι 5 σουίτες μας έχουν αποκατασταθεί με ευαισθησία στην αρχική τους λαμπρότητα.

Η εμφάνιση αυτής της ιστορικής δομής μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα σπάνιο μέρος εκλεπτυσμένης κομψότητας, όπου κυριαρχούν η άψογη εξυπηρέτηση, το ξεχωριστό στυλ και οι ασυνήθιστες πολυτέλειες. Με 5 σουίτες, διακοσμημένες με συνδυασμό μοντέρνας και κλασικής διακόσμησης και επίπλωσης. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και στυλ. Όλα τα δωμάτια υφαίνουν απρόσκοπτα την αρχιτεκτονική κληρονομιά με το σύγχρονο ντιζάιν.

Το Hamam Suites βρίσκεται δίπλα στα «Βυζαντινά & Ενετικά Τείχη», μια ζωντανή απόδειξη της πολυπολιτισμικής κληρονομιάς των Χανίων ανά τους αιώνες.

Το προσωπικό μας δεσμεύεται να προσφέρει σε όλους τους εκλεκτούς επισκέπτες μας ένα ήρεμο και πολυτελές περιβάλλον στην καρδιά της γοητευτικής Παλιάς Πόλης των Χανίων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα.